ORTEC Business Course

Op woensdag 31 mei 2017 organiseert ORTEC weer een interessante Business Course. Je krijgt op deze dag de kans om nader kennis te maken met ORTEC als werkgever en om van dichtbij te zien wat ORTEC doet.

Als internationaal bedrijf staat ORTEC midden in de wereld en willen we graag een positieve bijdrage leveren aan de toekomst van de wereld. Om die reden werkt ORTEC samen met North Star Alliance. Binnen North Star Alliance bundelen bedrijven en organisaties hun krachten en kennis in de strijd tegen de HIV pandemie in zowel Oost- als Zuid-Afrika.

Tijdens de Business Course ga je een echte case van North Star Alliance aanpakken. Daarnaast krijg je de kans de sfeer binnen ORTEC te proeven. De dag wordt afgesloten met een borrel in onze eigen bar “de ORTAP”.

Lijkt het je leuk een positieve bijdrage te leveren of heb je simpelweg interesse in wat we doen? Meld je dan nu aan voor onze Business Course.

Tijd, datum en aanmelden

De Business Course start om 9:30 uur, en eindigt om 17:00 uur waarna de borrel begint in onze eigen ORTAP. Wil je je aanmelden? Stuur dan je CV en motivatie naar recruitment@ortec.com.

We zien je graag op woensdag 31 mei!